Βασική πρωτεΐνη μυελίνης

Ονομασία προϊόντος: Myelin Basic Protein
Προδιαγραφές: 99%
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Μέγεθος ματιών: 80 ματιών
Βαθμός: Ιατρικά συστατικά
Μέθοδος δοκιμής: HPLC

 • Περιγραφή
 • Συσκευασία
 • Βασική πρωτεΐνη μυελίνης

  Η βασική πρωτεΐνη μυελίνης (ΜΒΡ) είναι μια πρωτεΐνη που πιστεύεται ότι είναι σημαντική στη διαδικασία μυελίνωσης των νεύρων στο νευρικό σύστημα. Η θήκη μυελίνης είναι μια πολυστρωματική μεμβράνη, μοναδική στο νευρικό σύστημα, που λειτουργεί ως μονωτήρας για να αυξήσει σημαντικά την ταχύτητα της αγωγιμότητας των αξονικών παλμών. Η ΜΒΡ διατηρεί τη σωστή δομή μυελίνης, αλληλεπιδρώντας με τα λιπίδια στη μεμβράνη μυελίνης.

  Η ΜΒΡ αρχικά προσδιορίστηκε σε αλληλουχία το 1971 μετά από απομόνωση από μεμβράνες μυελίνης. Από εκείνη την εποχή, αναπτύχθηκαν μυοκαρδιακά ποντίκια με έλλειψη ΜΒΡ που έδειξαν μειωμένες ποσότητες μυελίνωσης του ΚΝΣ και μια προοδευτική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από τρόμο, επιληπτικές κρίσεις και πρόωρο θάνατο. Το ανθρώπινο γονίδιο για ΜΒΡ βρίσκεται στο χρωμόσωμα 18, η πρωτεΐνη εντοπίζεται στο ΚΝΣ και σε διάφορα κύτταρα του αιματοποιητικού συστήματος.

  Προϊόν Προέλευση: Myelin B asic P rotein

  Προδιαγραφές: 99%

  Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

  Μέγεθος μεγέθους: 80 ματιών

  Βαθμός: Ιατρικά συστατικά

  Μέθοδος δοκιμής: HPLC


  Λειτουργίες βασικής πρωτεΐνης μυελίνης

  Ορισμένα πρόσφατα έργα έχουν δείξει ότι ο ενοφθαλμισμός ενός ζώου με ΜΒΡ για τη δημιουργία ανοσοαπόκρισης έναντι αυτού αυξάνει τη διαπερατότητα του αιματοεγκεφαλικού φραγμού .

  Μια στοχευμένη ανοσοαπόκριση στη ΜΒΡ έχει ερευνηθεί σε θανατηφόρο λοίμωξη από λύσσα . Ο εμβολιασμός της ΜΒΡ δημιουργεί αύξηση της διαπερατότητας του αιματοεγκεφαλικού φραγμού (BBB), επιτρέποντας στα ανοσοκύτταρα να εισέλθουν στον εγκέφαλο, την πρωταρχική θέση της αντιγραφής του ιού της λύσσας. Σε μια μελέτη ποντικών που μολύνθηκαν με ιό λύσσας (SHBRV) με άργυρο μαλλιά, ο ρυθμός θνησιμότητας των ποντικών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με ΜΒΡ βελτιώθηκε κατά 20% -30% σε σχέση με την ομάδα ελέγχου που δεν υποβλήθηκε σε θεραπεία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα υγιή μη μολυσμένα ποντίκια που έλαβαν ΜΒΡ έδειξαν αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας μεταξύ 0% και 40%.

  Έχει προταθεί μια υπόθεση "μοριακής μιμητοποίησης" σκλήρυνσης κατά πλάκας, στην οποία τα Τ-λεμφοκύτταρα είναι, κατά βάση, συγχέοντας την ΜΒΡ με τον ανθρώπινο ερπητοϊό-6 . Οι ερευνητές στις Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν ένα συνθετικό πεπτίδιο με αλληλουχία ίδια με εκείνη ενός πεπτιδίου HHV-6. Ήταν σε θέση να δείξουν ότι τα Τ κύτταρα ενεργοποιήθηκαν από αυτό το πεπτίδιο. Αυτά τα ενεργοποιημένα Τ-λεμφοκύτταρα αναγνώρισαν επίσης και ξεκίνησαν μια ανοσοαπόκριση έναντι μιας συνθετικά δημιουργημένης πεπτιδικής αλληλουχίας που είναι ταυτόσημη με τμήμα ανθρώπινης ΜΒΡ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα αυτών των διασταυρούμενων αντιδρώντων Τ κυττάρων είναι σημαντικά αυξημένα σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.


 • Κάτω από 5KG

  Τσάντα από φύλλο αλουμινίου μέσα, χαρτοκιβώτιο έξω

  Πάνω από 6 ~ 25KG

  Διπλοί σφραγισμένοι σάκοι PP μέσα, εξωτερικό τύμπανο από ίνες

  Όγκος τυμπάνου

  25KG τύμπανο: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG τύμπανο: 30cm * 30cm * 40cm

  Χωρητικότητα χαρτοκιβωτίων

  1KG Χαρτοκιβώτιο: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Χαρτοκιβώτιο: 250mm * 330mm * 270mm

  Παρατήρηση

  Θα μπορούσαμε να συσκευάσουμε ως τις απαιτήσεις σας, και OEM & ODM καλωσορίζουμε.

Hot Tags: myelin βασική πρωτεΐνη, προμηθευτής εργοστάσιο Κίνα, υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας, καλύτερη πώληση, εξαιρετική τιμή
Συναφή προϊόντα

Εξεταστική